Σπίτι >

Solareast Heat Pump Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Solareast Heat Pump Ltd.
Λεπτομέρειες επιχείρησης

Κύρια αγορά:

Σε όλο τον κόσμο

Επιχειρησιακός τύπος:

Κατασκευαστής , Εξαγωγέας , Πωλητής

Εμπορικά σήματα:

ODM/OEM/OBM

Αριθ. των υπαλλήλων::

1~6000

Ετήσια πωλήσεις::

<30000000

Έτος που καθιερώνεται::

1999

PC εξαγωγής::

50% - 60%

Εισαγωγή

 

ΚΙΝΑ Solareast Heat Pump Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Η αντλία θερμότητας Solareast ΕΠΕ, ο προμηθευτής παγκόσμιων μεγαλύτερος ηλιακός θερμοσιφώνων, ιδρύθηκε το 1999. Η αντλία θερμότητας Solareast ΕΠΕ είναι ένας δημόσιος απαριθμημένος όμιλος επιχειρήσεων τεχνολογίας που αφιερώνεται για «να κάνει τον παγκόσμιο καθαριστή, να καταστήσει τη ζωή καλύτερη». Έχει περισσότερο από 20 έτη ηλιακής θερμικής χρησιμοποίησης, 10 έτη αντλιών θερμότητας πηγής αέρα, και 7 έτη φωτοβολταϊκής επιχειρησιακής εμπειρίας, που παρέχει το καθαρό ζεστό νερό και τις θερμικές ενεργειακές λύσεις για 25 εκατομμύριο πελάτες οικιακής και 20.000+ εφαρμοσμένης μηχανικής σε πάνω από 100 χώρες.

 

ΚΙΝΑ Solareast Heat Pump Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

 

Η αντλία θερμότητας Solareast ΕΠΕ έχει 5 βάσεις παντού Κίνα, αυτή παραγωγής που βρίσκεται σε Shunde, Guangdong εστίαση στις αντλίες θερμότητας πηγής αέρα. Αυτό το εργοστάσιο είναι πάνω από 100,000m ² με μια ικανότητα παραγωγής 80.000 συνόλων αντλιών θερμότητας το μήνα, και έχουμε επενδύσει 2 εκατομμύρια Δολ ΗΠΑ για να χτίσουμε τα πιό προηγμένα εργαστήρια δοκιμής που μπορούν να εξετάσουν μέχρι 300kW τις μηχανές κάτω από τα εξαιρετικά κρύα κλίματα κάτω από -30℃

 

ΚΙΝΑ Solareast Heat Pump Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

 

Από την άποψη του τομέα των αντλιών θερμότητας, η αντλία θερμότητας Solareast ΕΠΕ είναι κύρια του μεγαλύτερου εργοστασίου με πάνω από 100,000㎡in ο νότος της Κίνας. Είμαστε σε θέση να παρέχουμε μια μεγάλη έκταση των αντλιών θερμότητας πηγής αέρα για τις διάφορες κατοικημένες και εμπορικές εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των πισινών, του εσωτερικού ζεστού νερού, της θέρμανσης χώρου, της ψύξης, κ.λπ….

 

ΚΙΝΑ Solareast Heat Pump Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

 

Η αντλία θερμότητας Solareast ΕΠΕ έχει εγκριθεί από ISO9001, ISO14001, και ISO18001. Τα προϊόντα μας έχουν πιστοποιηθεί από τις πολλαπλάσιες ακριβείς δοκιμές και πρότυπα στις διαφορετικές χώρες, για παράδειγμα Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας, CE, SAA, cErp, υδατόσημο, Standardmark, SII, κ.λπ….

 

 

Στην αντλία θερμότητας Solareast ΕΠΕ, η μακροπρόθεσμη ικανότητα υποστήριξης είναι ένας από τους βασικούς οδηγούς μας στο πώς λειτουργούμε. Στοχεύουμε να συμβάλουμε στη βιώσιμη αύξηση για τον κόσμο με την επίλυση των κοινωνικών προβλημάτων και την παροχή της κοινωνίας τη νέα αξία.

 

 

Υπηρεσία

1. ποιοι είναι εμείς;
Είμαστε βασισμένοι Guangdong, Κίνα, έναρξη από το 2012, πωλούμε στην εγχώρια αγορά (60,00%), δυτική Ευρώπη (3,00%), Νοτιοανατολική Ασία (3,00%), νότια Ευρώπη (3,00%), βόρεια Ευρώπη (2,00%), Αφρική (2,00%), Βόρεια Αμερική (1,00%), Νότια Αμερική (1,00%). Υπάρχουν συνολικοί περίπου 501-1000 άνθρωποι στο γραφείο μας.

2. πώς μπορούμε να εξασφαλίσουμε την ποιότητα;
Πάντα ένα δείγμα προπαραγωγής πριν από τη μαζική παραγωγή
Πάντα τελική επιθεώρηση πριν από την αποστολή

3. τι μπορείτε να αγοράσετε από μας;
θερμοσίφωνας αντλιών θερμότητας, αντλία θερμότητας αέρας-πηγής, αντλία θερμότητας πισινών, αντλία θερμότητας αναστροφέων, αντλία θερμότητας της EVI

4. γιατί θα έπρεπε να αγοράσετε από μας, όχι από άλλους προμηθευτές;
Το Sunrain είναι απαριθμημένη επιχείρηση με τα μεγαλύτερα και πιό προηγμένα εργοστάσια παντού Κίνα παραγωγής αντλιών θερμότητας. Έχουμε μια πολύ ισχυρή και επαγγελματική ομάδα Ε&Α με περισσότερους από 50 υπαλλήλους. Το Sunrain ξόδεψε πάνω από RMB 6 εκατομμυρίων για να χτίσει τα πιό προηγμένα εργαστήρια.

5. ποιες υπηρεσίες μπορούμε να παρέχουμε;
Αποδεκτοί όροι παράδοσης: ΑΛΥΣΊΔΑ ΡΟΛΟΓΙΟΎ, CFR, CIF, EXW, DDP, DDU
Αποδεκτό νόμισμα πληρωμής: ΔΟΛ ΗΠΑ, ΕΥΡ, JPY, CAD, AUD, HKD, GBP, CNY, CHF
Αποδεκτός τύπος πληρωμής: T/T, L/C, D/P D/A, MoneyGram, πιστωτική κάρτα, Western Union, μετρητά, μεταβίβαση
Γλώσσα προφορική: Αγγλικά, κινεζικά, ισπανικά, πορτογαλικά, γερμανικά, γαλλικά

ΚΙΝΑ Solareast Heat Pump Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

 

Ιστορία

ΚΙΝΑ Solareast Heat Pump Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0ΚΙΝΑ Solareast Heat Pump Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

 

 

2012:

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΉ Co. ΠΗΓΉΣ AIR *GUANGDONG SUNRAIN, ΕΠΕ καθιερώθηκε επίσημα σε Shunde.

*In ο ίδιος χρόνος, οι εσωτερικοί θερμοσίφωνες αντλιών θερμότητας πηγής αέρα (διασπασμένος τύπος 1HP 150L, 1HP 200L) και οι εμπορικοί θερμοσίφωνες αντλιών θερμότητας (3HP, 5HP, 10HP) προωθήθηκαν επίσημα.

 

2013:

ISO9001, ISO14001, πιστοποίηση συστημάτων ISO18001 τρία, μεγάλος εμπορικός ζεστού νερού θέρμανσης στεγνωτήρας ελέγχου μονάδων (12P, 20P) επίσημα προωθημένος, αυτόματος ευφυής διπλός που αναπτύχθηκε επιτυχώς.

 

2014:

*Obtain η εθνική άδεια παραγωγής βιομηχανικών προϊόντων.

τα εθνικά εργαστηριακά προσόντα μαρκαρίσματος αποδοτικότητας θέρμανσης νερού αντλιών θερμότητας για το αρχείο.

 

2015:

*The η πρώτη γενιά της υπερβολικά χαμηλής οικογένειας θερμοκρασίας που θερμαίνει και που δροσίζει τις σταθερές μονάδες συχνότητας και οι μονάδες αναστροφέων (5P, 6P) αναπτύχθηκαν επιτυχώς και εφαρμόστηκαν στην αγορά μετατροπής άνθρακα του Πεκίνου.

 

2016:

*Rate ως εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας.

 

2017:

*Build η πιό εκτενής βάση παραγωγής αντλιών θερμότητας πηγής αέρα στην Ασία στη ζώνη υψηλής τεχνολογίας Shunde, Guangdong. Έχει επενδύσει RMB 545 εκατομμύρια, καλύπτοντας έναν τομέα 100.000 τετραγωνικών μέτρων.

*Successfully ανέπτυξε την υψηλής απόδοσης και ισορροπημένες ενσωματωμένες οικιακή ψύξη μεταβλητός-συχνότητας και τη μηχανή θέρμανσης για το καυτό καλοκαίρι και τις κρύες χειμερινές περιοχές.

*Successfully ανέπτυξε μια σειρά υπερβολικά χαμηλών μονάδων θέρμανσης θερμοκρασίας μεγάλων εμπορικών (13HP, 25HP) και τις έφερε επιτυχώς στην αγορά.

 

2018:

ως Guangdong υψηλή αποδοτικότητα, ερευνητικό κέντρο τεχνολογίας εξοικονόμησης ενέργειας και εφαρμοσμένης μηχανικής αντλιών θερμότητας πηγής αέρα προστασίας του περιβάλλοντος από Guangdong το επαρχιακό τμήμα επιστήμης και τεχνολογίας.

τα 3 που η μικρή ευφυής τεχνολογία ξεπαγώματος, επέτυχε τις τρεις βιομηχανία-οδηγώντας χαρακτηριστικές τεχνολογίες του γρήγορου ξεπαγώματος, του ακριβούς ξεπαγώματος και της υψηλής ενέργειας αποδοτικότητας, και έλαβε το χαρακτηριστικό πιστοποιητικό πιστοποίησης προϊόντων που εκδόθηκε από Hefei το ερευνητικό κέντρο General τεχνολογίας.

Απένειμε τη μονάδα προετοιμασιών του εθνικού τυποποιημένου μηχανισμού επαλήθευσης συνέπειας στοιχείων

*Officially επεκτείνετε τη διεθνή αγορά

 

2019:

*Successful ανάπτυξη της υπερβολικά χαμηλής μετατροπής ΣΥΝΕΧΟΎΣ συχνότητας θερμοκρασίας 1Hz πλήρους που δροσίζει και που θερμαίνει τα διπλά προϊόντα ανεφοδιασμού, IPLV (η): 3.26, ΣΠΟΛΑ (- 12 ℃): 2.75, υπερβαίνοντας την εθνική πρώτης τάξεως ενεργειακή αποδοτικότητα.

*R32 η μεταβλητοί μηχανή πισινών συχνότητας σειράς και ο θερμοσίφωνας σειράς R290 έχουν αναπτυχθεί επιτυχώς και έχουν εξαχθεί στην Ευρώπη, την Αμερική και την Αυστραλία.

 

2020:

*Become ο συντάκτης δύο εθνικών προτύπων: Χαμηλή μονάδα αντλιών θερμότητας πηγής αέρα περιβαλλοντικής θερμοκρασίας (ψυγείο): Εμπορική και χαμηλή μονάδα αντλιών θερμότητας πηγής αέρα περιβαλλοντικής θερμοκρασίας (ψυγείο): Οικογένεια.

ως κύρια επιχείρηση στις υποδιαιρεμένες βιομηχανίες σε Foshan.

*Won ο τίτλος της αόρατης επιχείρησης καλλιέργειας πρωτοπόρων στη βιομηχανία κατασκευής Foshan.

 

2021:

*Won η τιμή Guangdong της ειδίκευσης, καθαρισμός, επιχείρηση καινοτομίας

Η επιχείρηση Gazelle (υψηλή ανάπτυξη)

*Successfully αναπτυγμένα ευρωπαϊκά Α + + + υπερβολικά χαμηλά προϊόντα ανεφοδιασμού θερμοκρασίας τριπλά

*The τα προϊόντα πωλούν καλά σε 54 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο, οι οποίες έχουν γίνει η προτιμημένη επιλογή πολλών διεθνών συνεργατών

πιό *Invest 500 εκατομμύρια yuan για να προετοιμαστεί για την κατασκευή μιας βάσης αντλιών θερμότητας πηγής αέρα σε Lianyungang, που προγραμματίζεται να χτίσει 10 σύγχρονες γραμμές παραγωγής κατασκευής αντλιών θερμότητας μέχρι πέντε -35 υπερβολικά χαμηλά δωμάτια δοκιμής θερμοκρασίας ℃, και καθιερώνουν ένα βασικό ερευνητικό κέντρο τεχνολογίας αντλιών θερμότητας.

η κρίσιμο έρευνα και το πρόγραμμα ανάπτυξης του 13ου πενταετούς σχεδίου και το πρόγραμμα έρευνας και αίτησης της μονάδας αντλιών θερμότητας πηγής αέρα καταστολής παγετού.

*Won το πρώτο βραβείο του βραβείου επιστήμης και τεχνολογίας της κοινωνίας ψύξης της Κίνας.

Η ομάδα μας
Η αντλία θερμότητας Solareast ΕΠΕ (κώδικας 603366 αποθεμάτων) είναι ο κινεζικός προμηθευτής μεγαλύτερης κλίμακας των συστημάτων αντλιών θερμότητας πηγής αέρα και οι ηλιακοί θερμοσίφωνες είναι επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στην έρευνα, την κατασκευή, και τα ανανεώσιμα προϊόντα μάρκετινγκ. Το επιχειρησιακό πεδίο της ομάδας περιλαμβάνει μια αντλία θερμότητας πηγής αέρα, μια αντλία θερμότητας λιμνών, έναν ηλιακό θερμοσίφωνα, μια δεξαμενή νερού, μια συσκευή κουζινών, κ.λπ… που μπορούν να ικανοποιήσουν τις διαφορετικές απαιτήσεις των βιομηχανικών εμπορικών, και κατοικημένων εφαρμογών.
ΚΙΝΑ Solareast Heat Pump Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0
 
Η αντλία θερμότητας Solareast ΕΠΕ τμήμα Ε&Α είναι αρμόδια για την κράτηση του ανταγωνιστικού με την παροχή των ιδεών αγοράς και τη δημιουργία και την ενίσχυση των σχετικών προϊόντων/των υπηρεσιών ή τη βελτίωση των υπαρχόντων αυτών αναλόγως. Η Ε&Α θα διαδραματίσει έναν βασικό ρόλο στην επιχειρησιακή μελλοντική ανάπτυξη.
 

ΚΙΝΑ Solareast Heat Pump Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Κάθε χρόνο, η επιχείρησή μας οργανώνει τις διάφορες δραστηριότητες για τις ομάδες μας έτσι ώστε μπορούν να έχουν μια ζωηρόχρωμη ζωή έξω από την εργασία.

ΚΙΝΑ Solareast Heat Pump Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

Ανταλλαγή και αμοιβαία εκμάθηση μεταξύ των επιχειρήσεων.

 

ΚΙΝΑ Solareast Heat Pump Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

 

Οι πελάτες επισκέπτονται από το εξωτερικό το εργοστάσιο

ΚΙΝΑ Solareast Heat Pump Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4

ΚΙΝΑ Solareast Heat Pump Ltd. Εταιρικό Προφίλ 5

 

ΚΙΝΑ Solareast Heat Pump Ltd. Εταιρικό Προφίλ 6

 

Διαφορετικές εκθέσεις

ΚΙΝΑ Solareast Heat Pump Ltd. Εταιρικό Προφίλ 7

ΚΙΝΑ Solareast Heat Pump Ltd. Εταιρικό Προφίλ 8

 

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Θερμαντική και δροσίζοντας αντλία θερμότητας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2022-2023 sunrainheatpump.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.