Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Ένας πλήρης οδηγός για τις αντλίες θερμότητας πηγής αέρα
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
Επαφή τώρα

Ένας πλήρης οδηγός για τις αντλίες θερμότητας πηγής αέρα

2022-04-09

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Ένας πλήρης οδηγός για τις αντλίες θερμότητας πηγής αέρα

Σκέψη για την εγκατάσταση μιας αντλίας θερμότητας αέρας-πηγής; Ανακαλύψτε όλων που πρέπει να ξέρετε για αυτήν την low-carbon εναλλακτική λύση θέρμανσης.

 

Ήδη αποφασισμένος σχετικά με μια αντλία θερμότητας πηγής αέρα;

 

Πώς μια αντλία θερμότητας πηγής αέρα λειτουργεί;

Μια αντλία θερμότητας αέρας-πηγής λειτουργεί σαν ένα ψυγείο που λειτουργεί στην αντιστροφή για να θερμάνει το σπίτι σας. Εδώ είναι πώς αυτό λειτουργεί:

Ο εξωτερικός αέρας φυσιέται πέρα από ένα δίκτυο των σωλήνων που γεμίζουν με μια ψυκτική ουσία. Αυτό θερμαίνει την ψυκτική ουσία, και μετατρέπεται από ένα υγρό σε αέριο.

Αυτό το αέριο περνά μέσω ενός συμπιεστή, ο οποίος αυξάνει την πίεση. Η συμπίεση προσθέτει επίσης περισσότερη θερμότητα – παρόμοια με το πώς ο εύκαμπτος αεραγωγός θερμαίνει όταν ξαναγεμίζετε την πίεση αέρα στις ρόδες σας.

Τα συμπιεσμένα, καυτά αέρια περνούν σε έναν ανταλλάκτη θερμότητας, που περιβάλλεται αεροπορικώς δροσερό ή το νερό. Η ψυκτική ουσία μεταφέρει τη θερμότητά της σε αυτό το δροσερό αέρα ή νερό, που καθιστά την θερμή. Και αυτό κυκλοφορούν γύρω από το σπίτι σας για να παρέχει τη θέρμανση και το ζεστό νερό. Εν τω μεταξύ, η ψυκτική ουσία συμπυκνώνει πίσω σε ένα δροσερό υγρό και αρχίζει τον κύκλο ξανά!

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ένας πλήρης οδηγός για τις αντλίες θερμότητας πηγής αέρα  0

 

 

Οι αντλίες θερμότητας μπορούν επίσης να είναι μια μεγάλη πηγή ζεστού νερού – αλλά το νερό θα είναι πιό δροσερό απ'ό, τι από έναν λέβητα. Ουσιαστικά αυτό σημαίνει ότι εάν τρέχετε ένα λουτρό, θα χρειαστείτε περισσότερο ζεστό νερό και λιγότεροι από την κρύα βρύση. Έτσι θα χρειαστείτε πιθανώς μια μεγαλύτερη δεξαμενή ζεστού νερού για να καλύψετε τις ανάγκες σας επίσης.

 

Χρησιμοποιώντας μια αντλία θερμότητας πηγής αέρα στο σπίτι

Οι αντλίες θερμότητας πηγής αέρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να θερμάνουν επάνω το σπίτι και το νερό σας. Εδώ είναι μερικά πράγματα που εξετάζουν.

 

Χρησιμοποίηση μιας αντλίας θερμότητας πηγής αέρα για τη θέρμανση

Οι αντλίες θερμότητας λειτουργούν καλύτερα όταν υπάρχει λιγότερος μιας διαφοράς μεταξύ των εσωτερικών και εξωτερικών θερμοκρασιών. Με τον ίδιο σχεδόν τρόπο ότι το ψυγείο σας πρέπει να εργαστεί σκληρότερα σε περίοδο ζέστης. Αυτό τους κάνει μια καλή αντιστοιχία για τα συστήματα underfloor θέρμανσης. Τα πατώματα καλύπτουν μια πολύ μεγαλύτερη περιοχή από τα θερμαντικά σώματα έτσι δεν πρέπει να πάρουν όπως καυτά να παρέχουν τη ίδια ποσότητα της θερμότητας. Οι αντλίες θερμότητας πηγής αέρα έχουν επίσης μια χαμηλότερη παραγωγή από το αέριο ή τον πετρελαιοκίνητο λέβητα. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούν να παραδώσουν τη θερμότητα όπως γρήγορα. Αντ' αυτού, χρησιμοποιούνται καλύτερα για να θερμάνουν το σπίτι σας επάνω αργά κατά τη διάρκεια μιας πιό μεγάλης περιόδου.

 

Αντλία θερμότητας πηγής αέρα και θερμαντικά σώματα

Εάν να έχοντας τα θερμαντικά σώματα στο σπίτι σας, και μεταπηδάτε από ένα με γκάζι σύστημα θέρμανσης σε μια αντλία θερμότητας πηγής αέρα, θα πρέπει πιθανώς να αγοράσετε μερικά μεγαλύτερα θερμαντικά σώματα για να κρατήσετε το σπίτι σας toasty.

 

Χρησιμοποίηση μιας αντλίας θερμότητας πηγής αέρα για το ζεστό νερό

Οι αντλίες θερμότητας μπορούν επίσης να είναι μια μεγάλη πηγή ζεστού νερού – αλλά το νερό θα είναι πιό δροσερό απ'ό, τι από έναν λέβητα. Ουσιαστικά αυτό σημαίνει ότι εάν τρέχετε ένα λουτρό, θα χρειαστείτε περισσότερο ζεστό νερό και λιγότεροι από την κρύα βρύση. Έτσι θα χρειαστείτε πιθανώς μια μεγαλύτερη δεξαμενή ζεστού νερού για να καλύψετε τις ανάγκες σας επίσης.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ένας πλήρης οδηγός για τις αντλίες θερμότητας πηγής αέρα  1

 

 

Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι αντλιών θερμότητας πηγής αέρα;

Ναι! Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι αντλιών θερμότητας αέρας-πηγής, “αέρος-αέρος” και “αεριοϋδάτινος”. Οι περισσότερες εγκαταστάσεις αντλιών θερμότητας πηγής αέρα στο UK είναι αυτό που είναι γνωστό ως “αεριοϋδάτινοι” τύποι.

 

“Αεριοϋδάτινες” αντλίες θερμότητας πηγής αέρα

Οι περισσότερες εγκαταστάσεις αντλιών θερμότητας πηγής αέρα στο UK είναι αυτό που είναι γνωστό ως “αεριοϋδάτινοι” τύποι. Σε αυτά τα συστήματα, η θερμότητα μεταφέρεται σε ένα συμβατικό “υγρό” σύστημα θέρμανσης. Και αυτή η οργάνωση σας δίνει το ζεστό νερό και την κεντρική θέρμανση.

 

Αντλίες θερμότητας πηγής “αέρος-αέρος αέρα”

Μια μειονότητα των αντλιών θερμότητας πηγής βρετανικού αέρα είναι “αέρος-αέρος. Και, όπως το όνομά τους προτείνει, αυτοί μεταφέρουν τη θερμότητα στον αέρα, ο οποίος διανέμεται γύρω από το σπίτι. Δεν παρέχουν το ζεστό νερό, εν τούτοις.

 

Υπάρχει επίσης μια υβριδική αντλία θερμότητας πηγής αέρα που μπορεί συχνά να συνδυαστεί με ένα υπάρχον σύστημα και έναν λέβητα κεντρικής θέρμανσης. Σε αυτά τα υβριδικά συστήματα αντλιών θερμότητας αέρας-πηγής, η αντλία θερμότητας παρέχει ένα “φορτίο βάσεων” για την καθημερινά θέρμανση και το ζεστό νερό. Με το λέβητα που βάζει φωτιά μόνο επάνω για να παρέχει το καυτότερο νερό. Ή μια γρήγορη ώθηση θερμότητας κατά τη διάρκεια μιας ιδιαίτερα κρύας θραύσης.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Θερμαντική και δροσίζοντας αντλία θερμότητας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2022-2023 sunrainheatpump.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.