Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Οφέλη μιας αντλίας θερμότητας
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
Επαφή τώρα

Οφέλη μιας αντλίας θερμότητας

2022-04-09

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Οφέλη μιας αντλίας θερμότητας

Τι είναι μια αντλία θερμότητας; Καλά, είναι βασικά ένα ψυγείο… αλλά στην αντιστροφή! Σε ένα ψυγείο, ο εξοπλισμός στο πίσω μέρος της μονάδας παίρνει τη θερμότητα από μέσα από το ψυγείο και την απελευθερώνει στο δωμάτιο.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Οφέλη μιας αντλίας θερμότητας  0

 

Θέλουμε να πάρουμε τη θερμότητα από εξωτερικό και να την φέρουμε στην καμπίνα έτσι ώστε είμαστε συμπαθητικοί και toasty. Αλλά δεν ειναι απαραίτητο ακριβώς να πάρουμε εκείνη την θερμότητα από έξω από το αυτοκίνητο… εμείς μπορούμε να συλλάβουμε τη θερμότητα που θα σπαταλιόταν με άλλα μέρη του οχήματος όπως η μηχανή ή η ηλεκτρονική.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Οφέλη μιας αντλίας θερμότητας  1

 

Έτσι τι συμβαίνει πότε μια αντλία θερμότητας λειτουργεί; Καλά, αυτό είναι το τεχνικό κομμάτι, αλλά αξίζει 30 δευτερόλεπτα επάνω. Η ψυκτική ουσία απορροφά τη θερμότητα από μια πηγή όπως μια θερμή μπαταρία, και αλλάζει από ένα υγρό σε ένα αέριο. Αυτό το αέριο παίρνει έπειτα συμπιεσμένο, το οποίο το θερμαίνει με τη σειρά even more. Αυτή η θερμότητα μεταφέρεται έπειτα στην καμπίνα του οχήματός σας για να σας θερμάνει επάνω.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Οφέλη μιας αντλίας θερμότητας  2

 

Και καθώς η θερμότητα μεταφέρεται στην καμπίνα, δροσίζει κάτω και συμπυκνώνει πίσω σε ένα υγρό στη δευτεροβάθμια ανταλλαγή θερμότητας. Μόλις εξαχθεί αρκετή θερμότητα, το υγρό περνά μέσω μιας βαλβίδας επέκτασης για να ανακουφίσει την πίεση. Από εκεί επιστρέφει μέσω της ίδιας διαδικασίας πάλι.

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Θερμαντική και δροσίζοντας αντλία θερμότητας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2022-2023 sunrainheatpump.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.