Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Μπορεί μια αντλία θερμότητας να χρησιμοποιηθεί για τη θέρμανση και την ψύξη;
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
Επαφή τώρα

Μπορεί μια αντλία θερμότητας να χρησιμοποιηθεί για τη θέρμανση και την ψύξη;

2022-04-09

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Μπορεί μια αντλία θερμότητας να χρησιμοποιηθεί για τη θέρμανση και την ψύξη;

Μια αντλία θερμότητας είναι μέρος μιας θέρμανσης και ενός συστήματος ψύξης που εγκαθίσταται έξω από το σπίτι σας. Όπως ένα κλιματιστικό μηχάνημα, μπορεί να δροσίσει το σπίτι σας, αλλά είναι επίσης σε θέση τη θερμότητα. Στους πιό κρύους μήνες, μια αντλία θερμότητας σύρει τη θερμότητα από τον κρύο υπαίθριο αέρα και την μεταφέρει στο εσωτερικό, ενώ στους θερμότερους μήνες τραβά τη θερμότητα από τον εσωτερικό αέρα για να δροσίσει το σπίτι σας. Τροφοδοτούνται από τις ψυκτικές ουσίες ηλεκτρικής ενέργειας και χρήσης για να μεταφέρουν τη θερμότητα, που παρέχει την άνεση καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. Επειδή χειρίζονται την ψύξη και τη θέρμανση, οι ιδιοκτήτες σπιτιού δεν μπορούν να πρέπει να εγκαταστήσουν ένα χωριστό σύστημα για να θερμάνουν τα σπίτια τους. Στα πιό κρύα κλίματα, οι ηλεκτρικές επιτροπές θερμότητας μπορούν να προστεθούν στις εσωτερικές σπείρες ανεμιστήρων για την πρόσθετη λειτουργία. Οι αντλίες θερμότητας είναι φιλικότερες προς το περιβάλλον επειδή δεν καίνε τα απολιθωμένα καύσιμα όπως οι φούρνοι.

 

Πώς οι αντλίες θερμότητας δροσίζουν και θερμαίνουν;

Οι αντλίες θερμότητας δεν παράγουν τη θερμότητα. Ανακατανέμουν τη θερμότητα από τον αέρα ή άλεσαν και χρησιμοποιούν μια ψυκτική ουσία που κυκλοφορεί μεταξύ της εσωτερικής μονάδας σπειρών ανεμιστήρων (χειριστής αέρα) και του υπαίθριου συμπιεστή στη θερμότητα μεταφοράς. Στον τρόπο ψύξης, η αντλία θερμότητας απορροφά τη θερμότητα από το σπίτι σας και την απελευθερώνει υπαίθρια. Στη θέρμανση του τρόπου, η αντλία θερμότητας απορροφά τη θερμότητα από τον αέρα εδάφους ή εξωτερικού (ακόμη και κρύος αέρας) και την απελευθερώνει στο σπίτι.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μπορεί μια αντλία θερμότητας να χρησιμοποιηθεί για τη θέρμανση και την ψύξη;  0

Θερμαντική και δροσίζοντας αντλία θερμότητας

 

 

Ποιοι τύποι αντλιών θερμότητας είναι διαθέσιμοι;

Οι δύο πιό κοινοί τύποι αντλιών θερμότητας είναι αέρας-πηγή και έδαφος-πηγή. Οι αντλίες θερμότητας αέρας-πηγής μεταφέρουν τη θερμότητα μεταξύ του εσωτερικού αέρα και του υπαίθριου αέρα και είναι δημοφιλέστερες για την κατοικημένη θέρμανση και την ψύξη.

 

Οι αντλίες θερμότητας επίγειας πηγής, κάλεσαν μερικές φορές τις γεωθερμικές αντλίες θερμότητας, τη θερμότητα μεταφοράς μεταξύ του αέρα στο σπίτι σας και το έδαφος υπαίθρια. Αυτοί κοστίζουν περισσότεροι που εγκαθιστούν λόγω της συνέπειας των επίγειων θερμοκρασιών καθ' όλη τη διάρκεια του έτους αλλά είναι χαρακτηριστικά αποδοτικότεροι και λιγότερο ακριβοί να λειτουργήσουν.

 

Πού οι αντλίες θερμότητας λειτουργούν καλύτερα;

Οι αντλίες θερμότητας είναι πιό κοινές στα ηπιότερα κλίματα, όπου οι θερμοκρασίες δεν ρίχνουν συνήθως κάτω από το μηδέν. Στις πιό κρύες περιοχές, μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σε σχέση με με τους φούρνους για να παρέχουν τη energy-efficient θέρμανση σε όλες εκτός από τις πιό κρύες ημέρες. Όταν οι υπαίθριες πτώσεις θερμοκρασίας πάρα πολύ χαμηλές για την αντλία θερμότητας για να λειτουργήσει αποτελεσματικά, το σύστημα θα γυρίσουν στο φούρνο για να παραγάγουν τη θερμότητα. Αυτό το σύστημα αναφέρεται συχνά ως ένα διπλό σύστημα καυσίμων - είναι πολύ energy-efficient και οικονομικώς αποδοτικό.

 

Ποια είναι τα συστατικά ενός συστήματος αντλιών θερμότητας;

Τα κύρια συστατικά ενός συστήματος αντλιών θερμότητας.

 

Μια υπαίθρια μονάδα με μια σπείρα που ενεργεί ως συμπυκνωτής στον τρόπο ψύξης και εξατμιστήρας στη θέρμανση του τρόπου

Η εσωτερική μονάδα περιέχει μια σπείρα (ακριβώς όπως την υπαίθρια μονάδα) και έναν ανεμιστήρα που επιτρέπει στον αέρα για να περάσει μέσω του σπιτιού σας

Η ψυκτική ουσία απορροφά και απελευθερώνει τη θερμότητα όπως κυκλοφορεί μέσω του συστήματος

Ένας συμπιεστής που διατηρεί σταθερή ατμοσφαιρική πίεση την ψυκτική ουσία

Βαλβίδες αντιστροφής που αλλάζουν την κατεύθυνση της ψυκτικής ουσίας στο σύστημα που μεταστρέφει μεταξύ της θέρμανσης και της ψύξης

Βαλβίδες επέκτασης που ρυθμίζουν τη ροή της ψυκτικής ουσίας μέσω του συστήματος

 

Η αντλία θερμότητας της EVI Sunrain σχεδιάζεται ειδικά για τη θέρμανση και την ψύξη. Με την τεχνολογία της EVI, αυτό το είδος αντλίας θερμότητας μπορεί να λειτουργήσει πολύ καλά στις κρύες περιοχές όπως -30℃. Χρησιμοποιώντας την ελεύθερη ανανεώσιμη ενέργεια από τον αέρα, η αντλία θερμότητας είναι ιδιαίτερα αποδοτική με το χαμηλότερο κόστος. Μπορεί να σώσει την ενέργεια μέχρι 80% έναντι των παραδοσιακών θερμοσιφώνων. Εάν θέλετε να πάρετε περισσότερες πληροφορίες για το χονδρικό εμπόριο αντλιών θερμότητας Sunrain EVI, να καλωσορίσετε για να μας έρθετε σε επαφή με σήμερα ή να ζητήσετε ένα απόσπασμα.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Θερμαντική και δροσίζοντας αντλία θερμότητας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2022-2024 sunrainheatpump.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.