Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Αγκαλιάστε την καινοτομία, διαμορφώστε το μέλλον: Πρόσκληση για την 134η Έκθεση Κάντον από την Solareast Heat Pump Ltd.
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
Επαφή τώρα

Αγκαλιάστε την καινοτομία, διαμορφώστε το μέλλον: Πρόσκληση για την 134η Έκθεση Κάντον από την Solareast Heat Pump Ltd.

2023-10-11

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Αγκαλιάστε την καινοτομία, διαμορφώστε το μέλλον: Πρόσκληση για την 134η Έκθεση Κάντον από την Solareast Heat Pump Ltd.

Αγκαλιάστε την καινοτομία, διαμορφώστε το μέλλον: Πρόσκληση για την 134η Έκθεση Κάντον από την Solareast Heat Pump Ltd.

 

 

Αγαπητοί πελάτες,

 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε να επισκεφθείτε το περίπτερο μας στην έκθεση του Κάντον του 2023, όπου θα παρουσιάσουμε τις τελευταίες καινοτομίες μας στη βιομηχανία θέρμανσης και ψύξης.Μπορείτε να μας βρείτε στο περίπτερο F16-18 στην αίθουσα 14.3.

 

Σε αυτή την διάσημη εκδήλωση, θα παρουσιάσουμε με περηφάνια τα μονόκλινα συστήματα αντλίας θερμότητας R290/R32 και τα συστήματα αντλίας θερμότητας R290/R32, καθώς και τα προϊόντα αστέρι μας, τον θερμοαντλητή νερού R290,και τις αποτελεσματικές λύσεις αντλίας θερμότητας πισίνας.

 

Τι μπορείτε να περιμένετε στο περίπτερο μας:

 

1. **R290/R32 Μονότρυπες/Διαχωρισμένες αντλίες θερμότητας**: Ανακαλύψτε τις σύγχρονες λύσεις θέρμανσης και ψύξης μας με ψυκτικά R290 και R32.Τα συστήματα αυτά προσφέρουν αξιοσημείωτη περιβαλλοντική βιωσιμότητα και ενεργειακή απόδοση, εξασφαλίζοντας σημαντική εξοικονόμηση κόστους και μειωμένο αποτύπωμα άνθρακα για τις δραστηριότητές σας.

 

2. ** Ρ290 θερμοπυρηνικός θερμαντήρας νερού**: Δείτε την αριστεία του θερμοπυρηνικού θερμαντήρα νερού R290, που είναι γνωστός για την ενεργειακή του απόδοση και την αξιοπιστία.Έχει σχεδιαστεί για να σας παρέχει μια βιώσιμη και οικονομικά αποδοτική λύση ζεστού νερού.

 

3. **Λύσεις αντλίας θερμότητας πισίνας**: Εξερευνήστε τις προσφορές αντλιών θερμότητας πισίνας μας που έχουν σχεδιαστεί για να διατηρούν την ιδανική θερμοκρασία νερού για τις πισίνες σας,εξασφαλίζοντας άνεση και απόλαυση για τους πελάτες σας.

 

Εκτός από τα εξαιρετικά προϊόντα μας, η ομάδα μας υψηλής εξειδίκευσης τεχνικών μηχανικών θα είναι εκεί για να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση και να παρέχει ειδική καθοδήγηση.Δεσμευόμαστε να παρέχουμε την κορυφαία υποστήριξη μετά την πώληση στους πολύτιμους πελάτες μας., εξασφαλίζοντας την πλήρη ικανοποίησή σας.

 

Σας προσκαλούμε θερμά να έρθετε μαζί μας στην Έκθεση του Καντόν για να βιώσετε από πρώτο χέρι την καινοτομία και την αριστεία που καθορίζουν το εμπορικό μας σήμα.Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας και να δείξουμε πώς τα προϊόντα μας μπορούν να βελτιώσουν τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες..

 

Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να συνδεθείτε μαζί μας και να εξερευνήσετε το μέλλον της τεχνολογίας θέρμανσης και ψύξης.3.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την Solareast Heat Pump Ltd. επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα μας.

 

Ειλικρινά.

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Θερμαντική και δροσίζοντας αντλία θερμότητας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2022-2023 sunrainheatpump.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.