Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Τρεις περιπτώσεις και τρία σχέδια! Με βάση την ενέργεια + τη ηλιακή ενέργεια αέρα, ερευνήστε τις νέες ιδέες για την πανεπιστημιούπολη που καθαρίζει και που θερμαίνει!
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
Επαφή τώρα

Τρεις περιπτώσεις και τρία σχέδια! Με βάση την ενέργεια + τη ηλιακή ενέργεια αέρα, ερευνήστε τις νέες ιδέες για την πανεπιστημιούπολη που καθαρίζει και που θερμαίνει!

2022-09-28

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Τρεις περιπτώσεις και τρία σχέδια! Με βάση την ενέργεια + τη ηλιακή ενέργεια αέρα, ερευνήστε τις νέες ιδέες για την πανεπιστημιούπολη που καθαρίζει και που θερμαίνει!

Ένα σχολείο είναι μια θέση υψηλής πυκνότητας, και οι σπουδαστές από το γυμνάσιο στον παιδικό σταθμό είναι όλοι οι ανήλικοι, έτσι η τεχνική διαδρομή της πανεπιστημιούπολης που καθαρίζει και που θερμαίνει έχει τις υψηλότερες απαιτήσεις σχετικά με την ασφάλεια, την προστασία του περιβάλλοντος, και την άνεση.

Τα κτήρια πανεπιστημιουπόλεων έχουν μια ειδική θέση μεταξύ των κτηρίων. Στο σύστημα θέρμανσης πανεπιστημιουπόλεων, λόγω των διαφορετικών κτιριακών λειτουργιών, το φορτίο θερμότητας οικοδόμησης είναι αρκετά διαφορετικό και έχει τα χαρακτηριστικά της περιοδικότητας και της φάσης. Επομένως, είναι απαραίτητο να εξεταστούν περιεκτικά οι πόροι και οι ενεργειακοί παράγοντες γύρω από το σχολείο, το φάκελο οικοδόμησης, και άλλες πτυχές των όρων, σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά κάθε προγράμματος για να επιλεχτεί η κατάλληλη καθαρή μέθοδος θέρμανσης.

Επομένως, το σύστημα σχολικής κεντρικής θέρμανσης πρέπει να επιτύχει την κατόπιν παραγγελίας θέρμανση, την ισορροπημένη θέρμανση, και την τυποποιημένη θέρμανση, και η θερμοκρασία θέρμανσης πρέπει να είναι διευθετήσιμη. Στο πρώτο στάδιο της θέρμανσης, πρέπει να είναι σε θέση να παρέχει την υψηλής θερμοκρασίας θέρμανση και να αυξήσει γρήγορα την εσωτερική θερμοκρασία. Όταν το κτήριο ή ένα δωμάτιο είναι κενό, μπορεί να πραγματοποιήσει μια χαμηλής θερμοκρασίας μετατόπιση εργασίας θέρμανσης για να μειώσει τη θερμοκρασία, οι λειτουργικές δαπάνες, και να επιτύχει το σκοπό της ενέργειας - αποταμίευση και προστασία του περιβάλλοντος, που μειώνει την αρχική επένδυση και τις λειτουργικές δαπάνες.

 

Καθαρό πρόγραμμα ανακαίνισης θέρμανσης αρχικών και παιδικών σταθμών Γυμνασίων

 

Η αντλία θερμότητας Solareast ΕΠΕ ενσωματώνει τους παράγοντες όπως η άνεση, η σταθερότητα, η ασφάλεια, η οικονομία, η ενέργεια - αποταμίευση, η προστασία του περιβάλλοντος και άλλοι παράγοντες που απαιτούνται από το πρόγραμμα καθαρής «θέρμανσης πανεπιστημιουπόλεων», και υιοθετεί μια αντλία ενεργειακής θερμότητας αέρα με περισσότερα πλεονεκτήματα εξοικονόμησης ενέργειας. Αυτή η μέθοδος θέρμανσης εξαρτάται λιγότερο από τους πόρους και την ενέργεια και μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του προγράμματος καθαρής «θέρμανσης πανεπιστημιουπόλεων» για τους καθορισμένους στόχους.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τρεις περιπτώσεις και τρία σχέδια! Με βάση την ενέργεια + τη ηλιακή ενέργεια αέρα, ερευνήστε τις νέες ιδέες για την πανεπιστημιούπολη που καθαρίζει και που θερμαίνει!  0

 

Πλεονεκτήματα προγράμματος

 

1. Σταθερές θερμοκρασία και άνεση. Η αντλία θερμότητας πηγής αέρα Solareast που δροσίζει και ανεμιστήρας θέρμανσης υιοθετεί μια κατάλληλη floor-mounted μέθοδο εγκαταστάσεων, με τη directionable οπή αερισμού. Με αυτήν την μέθοδο εγκαταστάσεων η ροή θερμότητας είναι από από κατω έως επάνω, που προσαρμόζεται στη μέθοδο διάχυσης και μεταφοράς θερμότητας, και ενισχύει την άνεση και την προστασία του περιβάλλοντος.

2. Ενέργεια μετατροπής συχνότητας - αποταμίευση. Εξοπλισμένη με μια νέα ευφυή πλατφόρμα ελέγχου μετατροπής συχνότητας, η θερμοκρασία θέρμανσης μπορεί να ρυθμιστεί ανά πάσα στιγμή σύμφωνα με την απαίτηση, η stepless μετατροπή συχνότητας δεν πρέπει να αρχίσει συχνά, ο χρόνος απόκρισης είναι σύντομος, και η ενέργεια - ο τρόπος αποταμίευσης δεν ρυθμίζει την εργασία της μονάδας.

3. Το κόστος είναι έξοχο οικονομικό. Η ετήσια λειτουργική δαπάνη του προγράμματος είναι 10 yuan/㎡, το οποίο είναι σημαντικά χαμηλότερο από την αρχική μέθοδο θέρμανσης. Είναι όχι μόνο κατάλληλο για τις ανάγκες των σχολείων στη βόρεια περιοχή, αλλά και για τις ανάγκες ψύξης και θέρμανσης των ξενοδοχείων, guesthouses, των νοσοκομείων και άλλων εγκαταστάσεων.

 

Καθαρό πρόγραμμα θέρμανσης του σχολείου Xingguang στην περιοχή Taigu, πόλη Jinzhong, επαρχία Shanxi

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τρεις περιπτώσεις και τρία σχέδια! Με βάση την ενέργεια + τη ηλιακή ενέργεια αέρα, ερευνήστε τις νέες ιδέες για την πανεπιστημιούπολη που καθαρίζει και που θερμαίνει!  1

 

Εισαγωγή προγράμματος: Το καθαρό πρόγραμμα θέρμανσης του σχολείου Xingguang στην περιοχή Taigu, πόλη Jinzhong, επαρχία Shanxi βρίσκεται δίπλα στη γραμμή Hanxi στην περιοχή Taigu, πόλη Jinzhong. Το αρχικό αίτημα θέρμανσης του σχολείου είναι περίπου 10.000 τετραγωνικά μέτρα για το κτήριο κοιτώνων και την καντίνα και 5.000 τετραγωνικά μέτρα για το κτήριο διδασκαλίας. Λόγω των διάφορων εξωτερικών παραγόντων, η κεντρική θέρμανση δεν μπορεί να επιτευχθεί, έτσι το πρόγραμμα απαιτείται για να παρέχει την οικονομικώς πιό αποδοτική καθαρή λύση θέρμανσης σύμφωνα με τη παρούσα κατάσταση του σχολείου.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τρεις περιπτώσεις και τρία σχέδια! Με βάση την ενέργεια + τη ηλιακή ενέργεια αέρα, ερευνήστε τις νέες ιδέες για την πανεπιστημιούπολη που καθαρίζει και που θερμαίνει!  2

Σύμφωνα με τη μορφή οικοδόμησης, τον οικοδομικό σκοπό, τα χαρακτηριστικά χρήσης και την απαίτηση θέρμανσης κάθε κτηρίου στους διαφορετικούς χρόνους, η αντλία θερμότητας Solareast ΕΠΕ έχει προγραμματίσει και έχει σχεδιάσει μια κενή λύση συστημάτων αντλιών θερμότητας πηγής ενότητας + αέρα συλλεκτών σωλήνων κατάλληλη για τη διανεμημένη θέρμανση.

 

Ο αποτελεσματικός συνδυασμός 42 τόνων των ενοτήτων ηλιακών συσσωρευτών και 8 συνόλων μονάδων αντλιών θερμότητας πηγής αέρα 50P αυξάνει σημαντικά την αξία ΣΠΟΛΏΝ συστημάτων και μειώνει πολύ τις λειτουργικές δαπάνες συγχρόνως, το διπλό σύστημα πηγής θερμότητας εξασφαλίζει αποτελεσματικά τη σταθερή θερμοκρασία θέρμανσης του συστήματος. Το σύστημα μπορεί ταυτόχρονα να καλύψει τις απαιτήσεις της ασφάλειας, της αποδοτικότητας, της εξοικονόμησης ενέργειας και της προστασίας του περιβάλλοντος για την καθαρή θέρμανση πανεπιστημιουπόλεων, να ξεφορτωθεί εντελώς την ισχυρή εξάρτηση των παραδοσιακών μεθόδων θέρμανσης και να δώσει στο σχολείο ένα μεγάλο πλεονέκτημα στην αγορά.

 

Ι. πλεονεκτήματα του προγράμματος

1. Ενέργεια - αποταμίευση και προστασία του περιβάλλοντος. Η θέρμανση αντλιών θερμότητας έχει τα χαρακτηριστικά της μακριάς ζωής υπηρεσιών και των ευρέων σεναρίων εφαρμογής. Υπό τους ίδιους όρους θερμοκρασίας, 40%-60% των ενεργειακών κοστών μπορεί να σωθεί. Όταν οι ελαφριοί πόροι συλλεκτών ήλιων είναι ανεπαρκείς, ο αέρας μπορεί αυτόματα να αρχίσει να παρέχει την προστασία θέρμανσης, και η λειτουργία είναι σταθερότερη. Η ενεργειακή μονάδα αέρα αυγής Solareast που χρησιμοποιείται στο πρόγραμμα υιοθετεί την υπερβολικά χαμηλή τεχνολογία θέρμανσης εξοικονόμησης ενέργειας θερμοκρασίας, η οποία έχει την αποδοτικότερη θέρμανση, την καλύτερη throttling επίδραση, και περισσότερη ικανοποιητική ανταλλαγή θερμότητας. Η ενεργειακή αποδοτικότητα είναι περισσότερο από 30% υψηλότερο από τα παρόμοια προϊόντα στη χαμηλή θερμοκρασία. Με τα πλεονεκτήματα των διπλών πηγών θερμότητας που συμπληρώνουν μεταξύ τους μπορεί να επιτευχθεί ένα ακόμα υψηλότερο efficency λειτουργίας και να αυξήσει την ενέργεια - αποταμίευση.

2. Οικονομικός. Από την άποψη των δαπανών θέρμανσης, η αντλία θερμότητας αέρα δεν μπορεί να παραγάγει σχεδόν κανένα κόστος, ενώ η κύρια πηγή ενέργειας για τη θέρμανση προέρχεται από τη θερμότητα στον αέρα, η ηλεκτρική ενέργεια χρησιμοποιείται μόνο για να τρέξει την αντλία θερμότητας. Η ενέργεια που χρησιμοποιείται για να τρέξει την αντλία θερμότητας είναι μόνο ένα τέταρτο της ενέργειας θα πρέπει να παραγάγει τη ίδια ποσότητα της θερμότητας με μια ηλεκτρική θερμάστρα.

3. Άνετος και σταθερός. Το σύστημα διευθύνει τη θέρμανση και την κυκλοφορία μέσω των σωληνώσεων νερού, η επίδραση θέρμανσης είναι φυσική και άνετη, και υπάρχει μια ορισμένη επίδραση αποθήκευσης θερμότητας. Όχι μόνο ότι, το σύστημα είναι ιδιαίτερα ευφυές, εύχρηστος και απλός να λειτουργήσει, αλλά είναι επίσης πολύ κατάλληλος για τις ανάγκες του σχολείου.

 

Στο στάδιο της χρήσης, κάθε συστατικό του συστήματος θέρμανσης είναι ασφαλές, κατάλληλο, φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό, το οποίο είναι πολύ κατάλληλο για τη σχολική χρήση, εύκολη να λειτουργήσει, και κερδίζει χρήματα και εργατικό δυναμικό. Το σύστημα βοηθά κατά αυτόν τον τρόπο την άνεση του μαθησιακού περιβάλλοντος των σπουδαστών. Για το τμήμα υποστήριξης σχολικών διοικητικών μεριμνών, ειδικά οι δάσκαλοι που είναι στο καθήκον κατά τη διάρκεια των χειμερινών διακοπών, το σύστημα διατηρείται τακτικά από ένα υποδεδειγμένο πρόσωπο, έτσι δεν υπάρχει καμία ανάγκη για τους δασκάλους να κάνουν οποιαδήποτε λειτουργία, ούτε καν οι τοποθετήσεις, η οποία σώζει πολύ πρόβλημα.

 

Για να επαναλάβει, παρά το ειδικό αίτημα κατανομής χρόνου των σχολικών κτιρίων, την πίεση δαπανών της μεγάλης ζήτησης θέρμανσης, και τα περιβαλλοντικά προβλήματα της παραδοσιακής θέρμανσης, η αντλία θερμότητας Solareast ΕΠΕ λύση συστημάτων σχολικής καθαρή θέρμανσης μπορεί να ολοκληρωθεί σύμφωνα με το πρόγραμμα των σπουδαστών. Ευφυής έλεγχος και έλεγχος υποβάθρου το σύστημα θέρμανσης χρησιμοποιεί την ελεύθερη ανανεώσιμη ηλιακή ενέργεια αέρα energyand για τη θέρμανση. Το σχολείο όχι μόνο δεν ανησυχεί για τα ενεργειακά κόστη, αλλά και κερδίζει ιδιαίτερες και ελέγξιμες δαπάνες.

 

τα τελευταία χρόνια, η προώθηση και η εφαρμογή της καθαρής ενέργειας που θερμαίνει και λύσεις συστημάτων θέρμανσης είναι ισχυρές, με την ανώτερη ενέργεια - οφέλη μείωσης αποταμίευσης και εκπομπής. Η αντλία θερμότητας Solareast ΕΠΕ παρέχει μια λύση πολυ-καθαρός-ενεργειακών συμπληρωματική συστημάτων βασισμένη στην ενέργεια + τη ηλιακή ενέργεια αέρα. Πολλές κλασικές πρότυπες περιπτώσεις έχουν καθιερωθεί στον τομέα της διατήρησης της ενέργειας οικοδόμησης πανεπιστημιουπόλεων.

 

Με την προφανή τάση ανάπτυξης της καθαρής, ευφυούς και low-carbon θέρμανσης στην πανεπιστημιούπολη και την ολοκλήρωση της νέων ενέργειας και Διαδικτύου της τεχνολογίας πραγμάτων, αυτή η τάση θα επιταχυνθεί περαιτέρω. Με την προηγμένη τεχνολογία προϊόντων και τις καθαρές θερμικές λύσεις ενεργειακών συστημάτων της, η αντλία θερμότητας Solareast ΕΠΕ είναι αναγκασμένη να προωθήσει την περαιτέρω ανάπτυξη της καθαρής αγοράς θέρμανσης.

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Θερμαντική και δροσίζοντας αντλία θερμότητας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2022-2024 sunrainheatpump.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.