Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Ποια είναι η διαφορά μεταξύ μιας αντλίας θερμότητας και ενός κεντρικού κλιματιστικού μηχανήματος;
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
Επαφή τώρα

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ μιας αντλίας θερμότητας και ενός κεντρικού κλιματιστικού μηχανήματος;

2022-04-15

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Ποια είναι η διαφορά μεταξύ μιας αντλίας θερμότητας και ενός κεντρικού κλιματιστικού μηχανήματος;

 

Είναι μια αντλία θερμότητας μια καλή ιδέα; Είναι η σωστή επιλογή κεντρικής θέρμανσης για το σπίτι και το κλίμα σας; Μια αντλία θερμότητας μπορεί να είναι τέλεια για τις ανάγκες σας, ανάλογα με όπου είστε και το πώς το κρύο η περιοχή σας παίρνει το χειμώνα. Έχουμε δει, και όσο ξέρουμε, τα περισσότερα άρθρα σχετικά με τις αντλίες θερμότητας είναι κάπως τεχνικά.

 

Θελήστε να κάνετε το εγχώριο δοχείο ψύξης σας; Μια αντλία θερμότητας θα αντλήσει τη θερμότητα από το σπίτι σας. Θελήστε να είστε θερμότερος; Το υποθέσατε, μια θερμότητα αντλιών αντλιών θερμότητας στο σπίτι σας.

 

Μια αντλία θερμότητας είναι μια θέρμανση και ένα σύστημα ψύξης που εξάγουν τη θερμότητα από τον αέρα και χρησιμοποιούν έπειτα έναν χειριστή αέρα, ή ένας «ανεμιστήρας» δεδομένου ότι καλείται μερικές φορές, για να το κινήσει προς την επιθυμητή θέση. Αυτό που πρέπει πραγματικά να καταλάβετε είναι ότι ακόμη και στο κρύο καιρό, υπάρχει πολλή θερμότητα στον αέρα. «Το κρύο» είναι ένας σχετικός όρος. Σαν ανθρώπους, 32 βαθμοί Fahrenheit μπορούν να αισθανθούν πολύ κρύοι λόγω της θερμοκρασίας σωμάτων 98 βαθμού μας. Στην πραγματικότητα, η θερμότητα στις προμήθειες με αλεξίπτωτα όλος ο τρόπος σε απόλυτο μηδέν ή -459.67° Φ. Absolute μηδέν είναι η απουσία όλης της θερμότητας.

 

Απόλυτο μηδέν είναι η απουσία όλης της θερμότητας. Για την απλότητα, όταν η εξωτερική (περιβαλλοντική) θερμοκρασία είναι 32°F, μια αντλία θερμότητας μπορεί να συλλάβει μια θερμότητα μεγάλου ποσού παρούσα στον αέρα μέσω του κυκλώματος και της «αντλίας» ψυκτικών ουσιών που υπάρχουσα θερμότητα στο σπίτι σας χωρίς πραγματικά να δημιουργήσει το.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποια είναι η διαφορά μεταξύ μιας αντλίας θερμότητας και ενός κεντρικού κλιματιστικού μηχανήματος;  0

 

 

Η έτσι κινούμενη υπάρχουσα θερμότητα είναι όπου η λειτουργική εξοικονόμηση κόστους μπαίνει είναι πολύ φτηνότερο για να κινήσει την υπάρχουσα θερμότητα από για να την δημιουργήσει πραγματικά. Παραδείγματος χάριν, εάν το τετραγωνικό σπίτι ποδιών 1.600 σας θερμαίνεται από μια θερμαντική επιτροπή 10KW (που καταναλώνει 10.000 Watt της ενέργειας ανά ώρα), το κόστος ότι η επιτροπή είναι περίπου $1,40 ανά ώρα στα περισσότερα μέρη της χώρας.

 

Αφ' ετέρου, για το σπίτι ίδιου μεγέθους, μια νεώτερη, υψηλής απόδοσης αντλία θερμότητας θα κοστίσει περίπου 31 σεντ ανά ώρα στην ίδια θερμοκρασία. Αυτός είναι αποταμίευση 78% στις μηνιαίες λειτουργικές δαπάνες θέρμανσής σας.

 

Οι παραδοσιακές αντλίες θερμότητας έχουν εξελιχθεί στο σημείο όπου μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα κρύα βόρεια κλίματα και να είναι ακόμα αποτελεσματικές. Εάν ζείτε σε ένα περιβάλλον όπου η θερμοκρασία αναμένεται για να μειωθεί κάτω από 15 βαθμούς κάθε χειμώνας, συστήνουμε ότι εξετάζετε μια «υβριδική» αντλία θερμότητας, επίσης γνωστή ως «διπλά καύσιμα».

 

Θα χρησιμοποιούσε τα απολιθωμένα καύσιμα όπως το πετρέλαιο ή το φυσικό αέριο αντί της λιγότερο αποδοτικής ηλεκτρικής θερμότητας ως εφεδρική πηγή. Ανάλογα με τα τοπικά ηλεκτρικά ποσοστά σας επιχείρησης και ορυκτού καυσίμου (που μπορούν να ποικίλουν από την περιοχή), το στήριγμα ορυκτού καυσίμου μπορεί να είναι η αποδοτικότερη και αποτελεσματική επιλογή στα πιό κρύα βόρεια κλίματα.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποια είναι η διαφορά μεταξύ μιας αντλίας θερμότητας και ενός κεντρικού κλιματιστικού μηχανήματος;  1

 

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ μιας αντλίας θερμότητας και ενός κεντρικού κλιματισμού;

 

Καλά, αφ' ενός, ο κεντρικός κλιματισμός δεν μπορεί να θερμάνει το σπίτι σας το χειμώνα. Σκεφτόμαστε που είναι μια πολύ βασική διαφορά - αλλά αυτό δεν είμαστε η μόνη διαφορά. Τα συστήματα εναλλασσόμενου ρεύματος απαιτούν μια πηγή θερμότητας, όπως ένα ηλεκτρικό baseboard ή ένας φούρνος αερίου ή πετρελαίου.

 

Όταν η οργάνωση για να δροσίσει το σπίτι σας, μια αντλία θερμότητας λειτουργεί στην ίδια αρχή με ένα κλιματιστικό μηχάνημα, δροσίζοντας το σπίτι σας με να απορροφήσει την ενέργεια θερμότητας από μέσα από το σπίτι σας και να απελευθερώσει το έξω.

 

Κάνει αυτό μέσω ενός συστήματος ψύξης αναδιανομής που συνδέει την υπαίθρια μονάδα εναλλασσόμενου ρεύματός σας (συμπυκνώνοντας μονάδα) με το εσωτερικό τμήμα ανεμιστήρων σας (χειριστής αέρα, αέριο, ή φούρνος πετρελαίου). Αυτό το εσωτερικό τμήμα ανεμιστήρων περιέχει μια δροσίζοντας σπείρα, επίσης γνωστή ως σπείρα εξατμιστήρων.

 

Αυτή η σπείρα συνδέεται με την υπαίθρια μονάδα (αποκαλούμενη συμπυκνωτή) μέσω ενός συνόλου γραμμών ψυκτικών ουσιών χαλκού. Η κρύα ψυκτική ουσία περνά μέσω αυτής της εσωτερικής σπείρας, η οποία γίνεται έπειτα πολύ δροσερή. Ο εσωτερικός αέρας σας προέρχεται από το σπίτι σας και φυσιέται μέσω αυτής της σπείρας. Αυτή η διαδικασία φέρνει το δροσισμένο αέρα στον αγωγό «ανεφοδιασμού σας» και πίσω στο σπίτι σας μέσω του καταλόγου «αέρα ανεφοδιασμού σας».

 

Εν ολίγοις, όταν την ψύξη του σπιτιού σας, μια αντλία θερμότητας είναι η ίδια με ένα παραδοσιακό σύστημα κλιματισμού, αλλά όταν τη θέρμανση του σπιτιού σας, το κεντρικό κλιματιστικό μηχάνημά σας είναι ανίσχυρο και η αντλία θερμότητας είναι έτοιμη, ευχαριστεί στην κατάλληλη δυνατότητα να αντιστραφεί η κατεύθυνση της ανταλλαγής θερμοκρασίας.

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποια είναι η διαφορά μεταξύ μιας αντλίας θερμότητας και ενός κεντρικού κλιματιστικού μηχανήματος;  2

 

 

Είναι μια αντλία θερμότητας μια καλή ιδέα;

 

Είναι μια αντλία θερμότητας μια καλή ιδέα για με; Επειδή, προφανώς, είναι μια καλή ιδέα γενικά. Εν ολίγοις, μια αντλία θερμότητας είναι μια φανταστική ιδέα για σας εάν

 

Θέλετε μια πιό πράσινη, συχνά φτηνότερη, και αποδοτικότερη εναλλακτική λύση στον παραδοσιακό θερμαντικό και δροσίζοντας εξοπλισμό.

Έχετε ένα ξεπερασμένο σύστημα HVAC (θέρμανση ή ψύξη) και κοιτάζετε στη βελτίωση.

Θέλετε μια αποδοτικότερη εναλλακτική λύση στη στήριξη στην ηλεκτρικό θερμότητα, το αέριο, ή το πετρέλαιο ως πηγή θέρμανσης για να χειριστείτε τη θέρμανση και την ψύξη.

 

Οι αντλίες όλος--μιας θερμότητας είναι συμπαγείς και εξοικονομητικές χώρου μονάδες που σχεδιάζονται για την αποδοτική παραγωγή του εσωτερικού ζεστού νερού. Αντιπροσωπεύουν την πιό πρόσφατη παραγωγή «του αέρα για να ποτίσουν» την τεχνολογία μεταφοράς θερμότητας, που εξασφαλίζει τις υψηλότερες εκτιμήσεις ενεργειακής αποδοτικότητας. Ιδανικό για να παράσχει το συνεχές ζεστό νερό οπουδήποτε στο σπίτι σώζοντας μέχρι 75-80% στις δαπάνες θέρμανσης.

 

Είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή υψηλής ποιότητας όλες οι αντλίες θερμότητας. Όλος σε μια αντλία θερμότητας χρησιμοποιείται συνήθως στα τροχόσπιτα, τα διαμερίσματα, κ.λπ. στο νερό θερμότητας για τη καθημερινή ζωή.

 

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Θερμαντική και δροσίζοντας αντλία θερμότητας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2022-2023 sunrainheatpump.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.