Σπίτι > προϊόντα > Θερμαντική και δροσίζοντας αντλία θερμότητας >
R410A κατοικημένη Monoblock αντλία θερμότητας ψυκτικών ουσιών 32KW με το ΣΥΝΕΧΉ αναστροφέα

R410A κατοικημένη Monoblock αντλία θερμότητας ψυκτικών ουσιών 32KW με το ΣΥΝΕΧΉ αναστροφέα

Αντλία θερμότητας R410A Monoblock

Αντλία θερμότητας 32KW Monoblock

32KW αντλία θερμότητας συνεχών αναστροφέων

Τόπος καταγωγής:

Κίνα

Μάρκα:

SolarEast

Πιστοποίηση:

standardMark ,WaterMark

Αριθμό μοντέλου:

YT-200TA1, YT-300TA1, YT-200TB1, YT-300TB1

Μας ελάτε σε επαφή με

Ζητήστε ένα απόσπασμα
Λεπτομέρειες προϊόντων
Πηγή ισχύος:
Ηλεκτρικός
Εγκατάσταση:
???????????
Ψυκτική ουσία:
R410a/R32
Εξουσιοδότηση:
2 έτη
Χαρακτηριστικό γνώρισμα:
Υψηλή αποδοτικότητα
Ελεγκτής:
wifi
EVI:
-30℃
ενέργεια:
A++
Όροι πληρωμής & ναυτιλίας
Δυνατότητα προσφοράς
5000 μονάδα/μονάδες το μήνα
Περιγραφή προϊόντων

 

Το SolarEast παρουσιάζει την παιχνίδι-αλλαγή όλος--ενός θερμοσίφωνα αντλιών θερμότητας

 

R410A κατοικημένη Monoblock αντλία θερμότητας ψυκτικών ουσιών 32KW με το ΣΥΝΕΧΉ αναστροφέα 0
 

Το SolarEast, μια πρωτοποριακή δύναμη στις βιώσιμες ενεργειακές λύσεις, έχει προωθήσει τη εξέχουσα θέση του όλος--ένα θερμοσίφωνας αντλιών θερμότητας, ξεσηκώνοντας το τοπίο εγχώριας θέρμανσης με ένα καινοτόμο, συμπαγές, και περιβαλλοντικά συνειδητό σχέδιο.

Σπάζοντας μακρυά από τους παραδοσιακούς θερμοσίφωνες, η αντλία ενεργειακής θερμότητας αέρα όλος--ένα θερμοσίφωνας συγχωνεύει χωρίς ραφή την αντλία θερμότητας και τη μονάδα αποθήκευσης ζεστού νερού σε ένα ενιαίο, εξοικονομητικό χώρου εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος. Αυτή η επαναστατική έννοια εκμεταλλεύεται ένα εντυπωσιακό 75% της ενέργειάς της από τον αέρα, μεταφέροντας επιδέξια την υπόλοιπη ενέργεια μέσω μιας έξυπνης ουσία-οδηγημένης διαδικασίας. Είναι το τέλειο μίγμα της καινοτομίας και της αποδοτικότητας, βάζοντας τον έλεγχο στα χέρια των ιδιοκτητών σπιτιού παραδίδοντας τη χωρίς ταίρι άνεση.

  • Ψυκτική ουσία χρησιμοποιώντας τη φιλική προς το περιβάλλον R290/R134a, αυτός ο όλος--ένας θερμοσίφωνας αντλιών θερμότητας επιδεικνύει τη δέσμευση SolarEast για τη eco-conscious τεχνολογία.

  • Ο συνυπολογισμός του WIFI-έξυπνου ελέγχου προσθέτει ένα ασύγκριτο επίπεδο ευκολίας και ελέγχου στην εμπειρία εγχώριας θέρμανσης.

  • Ο microchannel ανταλλάκτης θερμότητας είναι ένας παιχνίδι-μετατροπέας στην αποδοτικότητα, η εξασφάλιση κάθε ουγγιάς της ενέργειας μεγιστοποιείται.

  • Επιτυγχάνοντας τα εντυπωσιακά αποτελέσματα θερμοκρασίας ύδατος μέχρι 75ºC, αυτή η αξιοπρόσεκτη μονάδα εξασφαλίζει ζεστασιά κατά τη διάρκεια ακόμη και των πιό κρύων εποχών.

R410A κατοικημένη Monoblock αντλία θερμότητας ψυκτικών ουσιών 32KW με το ΣΥΝΕΧΉ αναστροφέα 1

 

Η αφιέρωση του SolarEast στην τελειότητα λάμπει κατευθείαν σε κάθε βήμα της παραγωγής. Η εσωτερική δεξαμενή σμάλτων είναι προσεκτικά ενσωματωμένη στο κοχύλι, με τη μόνωση αφρού ακρίβειας που υποβάλλεται αίτηση για τη βέλτιστη απόδοση. Μια περίπλοκη διαδικασία εξασφαλίζει ένα άψογο τέρμα με σχολαστικά να αφαιρέσει τον υπερβολικό αφρό. Τα συστατικά συγκεντρώνονται χωρίς ραφή και ελέγχονται λεπτομερώς, αποβάλλοντας τον αέρα και την υγρασία. Την ψυκτική ουσία γεμίζουν ακριβώς, και το ηλεκτρικό σύστημα ελέγχου είναι χωρίς ραφή ενσωματωμένο. Η αυστηρή ανίχνευση διαρροών αερίου αλόγονου πραγματοποιείται, ακολουθούμενος από τους περιεκτικούς ελέγχους για να εξασφαλίσει τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα.

 

 

R410A κατοικημένη Monoblock αντλία θερμότητας ψυκτικών ουσιών 32KW με το ΣΥΝΕΧΉ αναστροφέα 2      

 

Στον πυρήνα αυτής της καινοτομίας βρίσκεται η δεξαμενή νερού σμάλτων, ένα τεχνολογικό θαύμα που σχεδιάζεται σχολαστικά για τη χωρίς ταίρι αποδοτικότητα και τη διάρκεια μεταφοράς θερμότητας. Η αυτόματη να κολλήσει μηχανή εξασφαλίζει ενιαία εφαρμογή, που εξασφαλίζει τη συνεπή ποιότητα. Το microchannel σχέδιο, που συνδέεται με έναν μηχανισμό άνοιξη, παραδίδει τη σταθερότητα και ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αποσύνδεσης. Με μια άνεμος ταινία που αποτρέπει την οξείδωση, η διάρκεια ζωής της δεξαμενής ύδατος σμάλτων επεκτείνεται, βελτιστοποιώντας την απόδοση θέρμανσης για τις διάφορες εφαρμογές.

 

Ο θερμοσίφωνας αντλιών θερμότητας SolarEast είναι περισσότερο από ένα προϊόν είναι μια δέσμευση για τη δημιουργία ενός υγιέστερου πλανήτη για τις μελλοντικές γενιές. Με μια δεκαετία εμπειρίας στην τεχνολογία αντλιών θερμότητας πηγής αέρα, η αντλία θερμότητας SolarEast ΕΠΕ έχει γίνει πρωτοπόρος στις βιώσιμες θερμικές ενεργειακές λύσεις. Η εκτενής σφαιρική προσιτότητά τους, σχετικά με τα εκατομμύρια των οικογενειών και των πελατών εφαρμοσμένης μηχανικής σε 100 χώρες, υπογραμμίζει την πείρα και την αφιέρωσή τους.


 

Το SolarEast όλος--ένας θερμοσίφωνας αντλιών θερμότητας είναι όχι μόνο ένα προϊόν είναι μια να περπατήσει πέτρα προς το πιό βιώσιμο, αποδοτικό, και άνετο μέλλον. Είναι ο χρόνος να βιωθεί το μέλλον της eco-conscious εγχώριας θέρμανσης με το θερμοσίφωνα αντλιών θερμότητας SolarEast - ανοίγοντας το δρόμο με την ασύγκριτη ενεργειακή αποδοτικότητα και τη χαμηλής θερμοκρασίας απόδοση για έναν πιό πράσινο, πιό άνετο αύριο.

 

R410A κατοικημένη Monoblock αντλία θερμότητας ψυκτικών ουσιών 32KW με το ΣΥΝΕΧΉ αναστροφέα 3

Περίπου επιχείρηση


Με ένα εργοστάσιο κατάκλισης που εκτείνεται πάνω από 100.000 τετραγωνικά μέτρα, η αντλία θερμότητας SolarEast ΕΠΕ οδηγεί τη βιομηχανία με μια ικανότητα παραγωγής 50.000 ετήσιων μονάδων αντλιών θερμότητας, που υποστηρίζεται από τα προηγμένα εργαστήρια δοκιμής εξασφαλίζοντας ποιότητα τοπ-σειρών. Δεδομένου ότι πρωτοπόροι με πέρα από την εμπειρία μιας δεκαετίας στην τεχνολογία αντλιών θερμότητας πηγής αέρα, έχουν προσκρούσει σε 25 εκατομμύριο οικογένειες και 20.000 πελάτες εφαρμοσμένης μηχανικής σε 100 χώρες, που οδηγούνται από ένα σφαιρικό όραμα της ικανότητας υποστήριξης και της πελάτης-κεντρικής τελειότητας. Η δέσμευσή τους για την ποιότητα εμμένει στα πρότυπα του ISO, και τα προϊόντα μας καυχώνται τις πιστοποιήσεις συμπεριλαμβανομένου KEYMARK, CE, CB, και περισσότερο.

Ιδίως, όλος--ένας θερμοσίφωνας αντλιών θερμότητας είναι standardMark και υδατόσημο επικυρωμένο.


R410A κατοικημένη Monoblock αντλία θερμότητας ψυκτικών ουσιών 32KW με το ΣΥΝΕΧΉ αναστροφέα 4
 


 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Θερμαντική και δροσίζοντας αντλία θερμότητας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2022-2023 sunrainheatpump.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.