Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Solareast R32 τρία σε μια σειρά – γεννημένη για το χαμηλό άνθρακα και την αποδοτικές θέρμανση και την ψύξη
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
Επαφή τώρα

Solareast R32 τρία σε μια σειρά – γεννημένη για το χαμηλό άνθρακα και την αποδοτικές θέρμανση και την ψύξη

2022-08-25

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Solareast R32 τρία σε μια σειρά – γεννημένη για το χαμηλό άνθρακα και την αποδοτικές θέρμανση και την ψύξη

Ποια είναι η αντλία θερμότητας πηγής αέρα;

Μια αντλία θερμότητας πηγής αέρα μπορεί να απορροφήσει τη θερμότητα από έξω από μια δομή και να την απελευθερώσει μέσα στη χρησιμοποίηση της ίδιας διαδικασίας ψύξης ατμός-συμπίεσης και πάρα πολύ του ίδιου εξοπλισμού με τα κλιματιστικά μηχανήματα αλλά που χρησιμοποιούν στην αντίθετη κατεύθυνση. Είναι γνωστό στους χαμηλότερους λογαριασμούς καυσίμων και τη εκπομπή άνθρακα περικοπών θερμαίνοντας τα σπίτια όπως κανένα άλλο. Επομένως, δεν πρέπει να είναι καμία έκπληξη ότι οι αντλίες θερμότητας πηγής αέρα ήταν σε τέτοια υψηλή ζήτηση πρόσφατα.


 

Οφέλη μιας αντλίας θερμότητας πηγής αέρα

Οι αντλίες θερμότητας πηγής αέρα είναι ένας τύπος χαμηλού άνθρακα θερμαίνοντας που χρησιμοποιεί τον εξωτερικό αέρα στη θερμότητα ή τα δροσερά σπίτια. Για κάθε τρεις έως τέσσερις μονάδες της ενέργειας που παράγονται από μια αντλία θερμότητας πηγής αέρα, μόνο μια μονάδα της ηλεκτρικής ενέργειας καταναλώνεται, κάνοντας το μια σημαντικά καλύτερη επιλογή να μειωθούν οι εκπομπές. Δεδομένου ότι χρησιμοποιεί τον εξωτερικό αέρα για τη θέρμανση και την ψύξη, βοηθά επίσης τους ιδιοκτήτες σπιτιού να κόψουν τα ενεργειακά κόστη τους. Οι αντλίες θερμότητας πηγής αέρα είναι άριστες για την παροχή του ζεστού νερού και της θέρμανσης χώρου και έχουν έναν εξαιρετικό εποχιακό συντελεστή της απόδοσης, που καθιστά τους κατάλληλους για το χειμώνα και το καλοκαίρι. Οι αντλίες θερμότητας πηγής αέρα είναι διαθέσιμες με μια απλή διαδικασία εγκαταστάσεων, απαιτούν πολύ λίγη μακροζωία συντήρησης και υπόσχεσης για την ολόκληρη διάρκεια ζωής ενός χρήστη. Το καλύτερο πράγμα για τους είναι ότι δεν πρέπει να αποθηκεύσουν τα καύσιμα όπως το πετρέλαιο ή τους ξύλινους σβόλους, έτσι δεν υπάρχουν οποιεσδήποτε πρόσθετες δαπάνες που συνδέονται με τις παραδόσεις καυσίμων.

Μια προσεκτικότερη ματιά στο Solareast R32 τρία σε μια σειρά – το https://www.youtube.com/watch?v=1IB828T3l64

 

 


 

Μερικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Solareast R32 τρία σε μια σειρά

Φιλικός προς το περιβάλλον

Το R32 τρία σε μια σειρά χρησιμοποιεί την ψυκτική ουσία R32, η οποία δεν βλάπτει το στρώμα και τις ενισχύσεις όζοντος στην επίτευξη της σφαιρικής ουδετερότητας άνθρακα. Το χαμηλό GWP του εξασφαλίζει επίσης μια μείωση της μείωσης εκπομπής άνθρακα και της σφαιρικής συγκράτησης θέρμανσης.

Γνωστό για να είναι φιλικότερο προς το περιβάλλον από R410A, το R32 τρία σε μια σειρά έρχεται με την ενσωματωμένη θέρμανση, την ψύξη, και τις εσωτερικές λειτουργίες, η οποία επιτρέπει σε τους για να παραδώσει τη σωστή θερμοκρασία στην ελάχιστη κατανάλωση ισχύος.

3min ευφυής τεχνολογία ξεπαγώματοςτο https://www.youtube.com/watch?v=XkcCwn-GMOg

 

 

 

Η ταχύτητα μηχανών μπορεί να ρυθμιστεί προσεκτικά χρησιμοποιώντας R32 τρία Solareast σε μια σειρά, που εγγυάται ότι μόνο η ενέργεια που απαιτείται για ακριβώς να ταιριάξει με το πραγματικό φορτίο καταναλώνεται. Για να αξιολογήσει εάν ο εξατμιστήρας ξεπαγώνει, ο ευφυής τρόπος ξεπαγώματος Solareast υπολογίζει τη διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ του εξατμιστήρα και του συμπιεστή και τη διάρκεια της λειτουργίας του συμπιεστή. Όταν ο όρος ξεπαγώματος ικανοποιεί, ο τρόπος ξεπαγώματος θα εισαχθεί αυτόματα.

Ανεξάρτητα από τους όρους κλίματος, R32 δίνει στους χρήστες περισσότερες επιλογές να επιτύχει τα τέλεια αποτελέσματα, ακόμη και στις ακραίες καιρικές συνθήκες. Τροφοδοτημένη από την ευφυή τεχνολογία ξεπαγώματος, αυτή η πλήρης αντλία θερμότητας ΣΥΝΕΧΩΝ αναστροφέων μπορεί να ξεπαγώσει μέσα κάτω τριών λεπτών. Τα κύρια συστατικά του περιλαμβάνουν έναν συμπιεστή της Panasonic συνεχές ρεύμα με την τεχνολογία της EVI, έναν ανεμιστήρα ΣΥΝΕΧΏΝ αναστροφέων, έναν αισθητήρα πίεσης, έναν ιδιαίτερα αποδοτικό ανταλλάκτη θερμότητας πιάτων, έναν οδηγό αναστροφέων, και έναν μπλε εξατμιστήρα πτερυγίων.


 

Τεχνολογία της EVI: σταθερό τρέξιμο σε -30℃

Αυτό που το καθιστά διαφορετικό από τα αντίστοιχά του είναι το γεγονός ότι ο συμπιεστής του χρησιμοποιεί την τεχνολογία της EVI, που προσφέρει μια αύξηση 20% στο ποσό ροής ψυκτικών ουσιών, που καθιστά τη λειτουργούσα σειρά θερμοκρασίας πολύ ευρύτερη, από – 30℃ σε 48 °C. Η δύο σταδίων λειτουργία συμπίεσής της λύνει επίσης το πρόβλημα των φτωχών αποτελεσμάτων θέρμανσης στις υπερβολικά χαμηλές θερμοκρασίες.τα τελευταία νέα της εταιρείας για Solareast R32 τρία σε μια σειρά – γεννημένη για το χαμηλό άνθρακα και την αποδοτικές θέρμανση και την ψύξη  0

 

Εξαιρετικά-σιωπή

Οι αντλίες θερμότητας ΣΥΝΕΧΩΝ αναστροφέων Solareast χρησιμοποιούν την πολλαπλάσια μείωση θορύβου και τις υγιείς τεχνικές μόνωσης για να μειωθεί ο θόρυβος σε ένα χαμηλό επίπεδο. Είναι εξοπλισμένοι με τους αβούρτσιστους ανεμιστήρες ΣΥΝΕΧΩΝ αναστροφέων και κατασκευάζονται aerodynamically. Τα επίπεδα υγιούς πίεσης αρχίζουν σε 50 DBA.

2022 Ιταλία MCE EXPO

Η αντλία θερμότητας Solareast βρήκε τη μεγάλη επιτυχία στο πρόσφατα τελικό MCE γεγονός στην Ιταλία αυτός ο Ιούνιος. Όπως εμφανής, MCE είναι γνωστό για τη συγκέντρωση των οργανώσεων και των επιχειρήσεων που λειτουργούν στους τομείς HVAC, της ενεργειακής αποδοτικότητας, και της ανανεώσιμης ενέργειας. Στην έκθεση, παρουσιάσαμε επίσης R32 μας τρία σε μια σειρά, και πολλοί επισκέπτες ερεύνησαν για αυτήν την μηχανή, η οποία ήταν καλά - λαμβανόμενος από την αγορά, έτσι είμαστε πιό πεπεισμένοι ότι R32 μας τρία σε μια σειρά θα έχει τη μεγάλη δυνατότητα για την ανάπτυξη και μια μεγάλη αγορά στο μέλλον. MCE είναι μια από τις πιό προσδίδουσες γόητρο επιχειρησιακές εκθέσεις για τις επιχειρήσεις στο HVAC+R, τη ανανεώσιμη ενέργεια, και τους τομείς της ενεργειακής αποδοτικότητας. Η οικοδόμηση των στρατηγικών δεσμών και των συμμαχιών μεταξύ των κατασκευαστών, των σχεδιαστών, των εφαρμοστών, και των οικοδόμων των εγκαταστάσεων και των συστημάτων για την άνεση διαβίωσης στα έξυπνα κτήρια στους εμπορικούς, βιομηχανικούς, και κατοικημένους τομείς ενεργεί ως επιτακτική ανάθεση.τα τελευταία νέα της εταιρείας για Solareast R32 τρία σε μια σειρά – γεννημένη για το χαμηλό άνθρακα και την αποδοτικές θέρμανση και την ψύξη  1

 

Περίπου Solareast

Ο Πρόεδρος της αντλίας θερμότητας Solareast ΕΠΕ αναφέρθηκε όπως λέγοντας, «η βιομηχανία ανανεώσιμης ενέργειας είναι μια τέτοια επιχείρηση ότι είμαστε πρόθυμοι να αφιερώσουμε ολόκληρες τις ζωές μας, οι οποίες μπορούν να φέρουν τις καλές προσπάθειες στον απόγονο. Αισθανόμαστε πάρα πολύ υπερήφανοι της ανάληψης αυτής της επιχείρησης. Σήμερα, έχουμε ένα δίκτυο πάνω από 1026 διανομέων και σχεδόν 2.000 εμπόρων στην Κίνα που αφιερώνονται πλήρως στην αποστολή μας: “Κάνετε τον παγκόσμιο καθαριστή, καθιστά τη ζωή καλύτερη.»

Με πέντε βιομηχανικές εγκαταστάσεις σε ολόκληρη την Κίνα, η ομάδα Solareast ειδικεύεται στις αντλίες θερμότητας πηγής αέρα στο Shunde της, Guangdong δυνατότητα. Με μια μηνιαία ικανότητα κατασκευής 80.000 συνόλων αντλιών θερμότητας, Solareast είναι ο ιδιοκτήτης του μεγαλύτερου εργοστασίου στο νότο της Κίνας, που μετρά άνω των 100,000m2.

Η επιχείρηση έχει επενδύσει επίσης 2 εκατομμύρια Δολ ΗΠΑ στην κατασκευή των περιπλοκότερων εξεταστικών εγκαταστάσεων, οι οποίες μπορούν να εξετάσουν τις μηχανές μέχρι 300kW υπό τους εξαιρετικά κρύους όρους -30°C. Είναι ξέρω επίσης για τις προηγμένες εξεταστικές ικανότητές τους, οι οποίες περιλαμβάνουν τις αυτόματες τέμνουσες γραμμές λέιζερ, τις αυτόματες κάμπτοντας γραμμές, το αυτόματο υψηλό άφρισμα, και τις εισόδου-εξόδου εξεταστικές γραμμές νερού μηχανών.

Για να μάθει περισσότεροι, επίσκεψη το https://www.sunrainheatpump.com.


 

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Θερμαντική και δροσίζοντας αντλία θερμότητας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2022-2023 sunrainheatpump.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.