Σπίτι > προϊόντα > Αντλία θερμότητας πηγής αέρα πισινών >
46dB πλήρως αστείο παιχνίδι αφής λογομαχίας CE αντλιών θερμότητας πηγής αέρα πισινών αναστροφέων ηλεκτρικό

46dB πλήρως αστείο παιχνίδι αφής λογομαχίας CE αντλιών θερμότητας πηγής αέρα πισινών αναστροφέων ηλεκτρικό

46dB αντλία θερμότητας πηγής αέρα πισινών

Αντλία θερμότητας πηγής αέρα πισινών λογομαχίας

Τόπος καταγωγής:

Κίνα

Μάρκα:

SolarEast

Πιστοποίηση:

CE

Αριθμό μοντέλου:

Byc-007TH1

Μας ελάτε σε επαφή με

Ζητήστε ένα απόσπασμα
Λεπτομέρειες προϊόντων
Επίπεδο θορύβου 1 μ:
37~46 DB (Α)
Επίπεδο θορύβου 10 μ:
23~33 DB (Α)
Μέγεθος συσκευασίας (χιλ.):
930*470*760
Πηγή ισχύος:
Ηλεκτρική και πηγή αέρα
Εμπορικό σήμα:
SolarEast
Ψυκτική ουσία:
R32
Χαρακτηριστικό γνώρισμα:
Υψηλή αποδοτικότητα
Κατηγορία IPX:
IPX4
Όροι πληρωμής & ναυτιλίας
Δυνατότητα προσφοράς
5000 μονάδα/μονάδες το μήνα
Περιγραφή προϊόντων

R32 πλήρως ηλεκτρική αφή λογομαχίας CE αντλιών θερμότητας πηγής αέρα πισινών αναστροφέων & αστείο παιχνίδι

 

Ο αέρας SolarEast για να ποτίσει τις αντλίες θερμότητας είναι ένας τύπος παραδοσιακής αντλίας θερμότητας πηγής αέρα που προσφέρουν διάφορα πλεονεκτήματα πέρα από άλλους τύπους συστημάτων θέρμανσης. Ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη αυτών των αντλιών είναι ότι δεν απαιτούν έναν επίγειο βρόχο για να συλλέξουν τη θερμότητά τους. Αντ' αυτού, χρησιμοποιούν τον υπαίθριο αέρα ως πηγή θερμότητάς τους το χειμώνα και heatsink το καλοκαίρι. Αυτό εξαλείφει την ανάγκη για ένα υπαίθριο σύστημα συλλεκτών, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε ένα χαμηλότερο κόστος εγκαταστάσεων.

 

Ένα άλλο πλεονέκτημα των αεριοϋδάτινων αντλιών θερμότητας είναι ότι είναι αποτελεσματικότερες από άλλα συστήματα όταν εγκαθίστανται κατάλληλα. Στην πραγματικότητα, αυτές οι αντλίες είναι 150% σε 300% energy-efficient από άλλους τύπους συστημάτων θέρμανσης, ποια μέσα κάνουν 1,5 έως 3 φορές περισσότερη ενέργεια θερμότητας από την ηλεκτρική ενέργεια που η αντλία καταναλώνει. Αυτό είναι επειδή τα αεριοϋδάτινα συστήματα αντλιών θερμότητας δεν χρησιμοποιούν την καύση για να αλλάξουν τις μορφές ενέργειας. Αντ' αυτού, οι αντλίες κινούν τη θερμότητα γύρω από μια θέση προς άλλη, η οποία είναι μια αποδοτικότερη διαδικασία.

 

Οι αεριοϋδάτινες αντλίες θερμότητας είναι ιδιαίτερα καλοταιριασμένες για τη χρήση στα κρύα κλίματα. Χάρι στις προόδους νέας τεχνολογίας, αυτές οι αντλίες είναι τώρα σε θέση αποτελεσματικά τις πισίνες ακόμη και στις περιοχές με τον καιρό δριμύ χειμώνα. Εάν χτίζετε ένα νέο σπίτι ή είστε στην αγορά για να αντικαταστήσετε ή να αναβαθμίσετε την υπάρχουσα θερμάστρα λιμνών σας, μια αντλία θερμότητας πισινών πηγής αέρα αξίζει σίγουρα.

 

Ένας από τους λόγους ότι οι αεριοϋδάτινες αντλίες θερμότητας είναι τόσο αποτελεσματικές είναι ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για τη θέρμανση και για την ψύξη. Το χειμώνα, theheat η αντλία απορροφά τη θερμότητα από τον υπαίθριο αέρα και την παραδίδει στο σύστημα θέρμανσης του σπιτιού σας, ενώ το καλοκαίρι, μπορεί να αφαιρέσει τη θερμότητα από το σπίτι σας και να την μεταφέρει στον υπαίθριο αέρα. Αυτό κάνει τις αεριοϋδάτινες αντλίες θερμότητας μια ιδιαίτερα ευπροσάρμοστη και οικονομικώς αποδοτική επιλογή για τους ιδιοκτήτες σπιτιού που θέλουν να διατηρήσουν μια άνετη εσωτερική θερμοκρασία καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.

 

Ένα άλλο πλεονέκτημα των αεριοϋδάτινων αντλιών θερμότητας είναι ότι είναι ιδιαίτερα αξιόπιστες και απαιτούν πολύ λίγη συντήρηση. Αντίθετα από τα παραδοσιακά συστήματα θέρμανσης που στηρίζονται στην καύση για να παραγάγουν τη θερμότητα, οι αεριοϋδάτινες αντλίες θερμότητας δεν έχουν πολλά κινούμενα μέρη και δεν εκτίθενται στις υψηλές θερμοκρασίες, ποια μέσα είναι λιγότερο πιθανό να αναλύσουν ή να απαιτηθούν οι επισκευές. Επιπλέον, επειδή δεν στηρίζονται στα απολιθωμένα καύσιμα, δεν παράγουν τις επιβλαβείς εκπομπές, που κάνουν τους μια φιλική προς το περιβάλλον επιλογή.

 

Εν περιλήψει, ο αέρας SolarEast για να ποτίσει τις αντλίες θερμότητας είναι μια ιδιαίτερα αποδοτική και οικονομικώς αποδοτική επιλογή για τους ιδιοκτήτες σπιτιού που θέλουν να διατηρήσουν μια άνετη εσωτερική θερμοκρασία καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. Είναι εύκολο να εγκατασταθούν, να απαιτήσουν πολύ λίγη συντήρηση, και είναι ιδιαίτερα αξιόπιστοι. Με τις προόδους νέας τεχνολογίας, οι αντλίες θερμότητας αέρας-πηγής είναι τώρα μια μεγάλη επιλογή για τα κρύα κλίματα, που κάνουν τα μια ευπροσάρμοστη επιλογή για τους ιδιοκτήτες σπιτιού που θέλουν να κερδίσουν χρήματα στις δαπάνες τους θέρμανσης και ψύξης μειώνοντας την περιβαλλοντική επίδρασή τους.

 

Διαστάσεις αντλιών θερμότητας (ΚΚ) 1050X420X900 ΚΚ
Τάση 220~240V/1/50Hz
EER 6.6~3.7
Ικανότητα ψύξης 12.5~3.8
Πρότυπο αντλιών θερμότητας Byc-025TH1

 

 

 

46dB πλήρως αστείο παιχνίδι αφής λογομαχίας CE αντλιών θερμότητας πηγής αέρα πισινών αναστροφέων ηλεκτρικό 046dB πλήρως αστείο παιχνίδι αφής λογομαχίας CE αντλιών θερμότητας πηγής αέρα πισινών αναστροφέων ηλεκτρικό 1

46dB πλήρως αστείο παιχνίδι αφής λογομαχίας CE αντλιών θερμότητας πηγής αέρα πισινών αναστροφέων ηλεκτρικό 2

 

 

 

46dB πλήρως αστείο παιχνίδι αφής λογομαχίας CE αντλιών θερμότητας πηγής αέρα πισινών αναστροφέων ηλεκτρικό 3

 


 
Πρόγραμμα δειγμάτων

 

 

46dB πλήρως αστείο παιχνίδι αφής λογομαχίας CE αντλιών θερμότητας πηγής αέρα πισινών αναστροφέων ηλεκτρικό 4   

 

 

 

 

Γιατί μας επιλέξτε
SUNRAIN είναι ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές στην ΚΊΝΑ. Με περισσότερο από 10 έτη εμπειρίας στο παγκόσμιο εμπόριο, μπορούμε να παρέχουμε τις καλύτερες τιμές, την υψηλότερη ποιότητα, και την ανώτερη υπηρεσία. Επιθεωρούμε τα προϊόντα μας πριν από να στείλουμε τα έξω και παρέχουμε μια δύο ετών εξουσιοδότηση για όλα τα προϊόντα. Υποσχόμαστε να σας δώσουμε μια πλήρη επιστροφή εάν τα προϊόντα δεν είναι όπως περιγράφονται.
  46dB πλήρως αστείο παιχνίδι αφής λογομαχίας CE αντλιών θερμότητας πηγής αέρα πισινών αναστροφέων ηλεκτρικό 5 
 
FAQ
1. ποιοι είναι εμείς;
Είμαστε βασισμένοι Guangdong, Κίνα, έναρξη από το 2012, πωλούμε στην εγχώρια αγορά (85,00%), δυτική Ευρώπη (3,00%), Νοτιοανατολική Ασία (3,00%), νότια Ευρώπη (3,00%), βόρεια Ευρώπη (2,00%), Αφρική (2,00%), Βόρεια Αμερική (1,00%), Νότια Αμερική (1,00%). Υπάρχουν συνολικοί περίπου 501-1000 άνθρωποι στο γραφείο μας.

2. πώς μπορούμε να εξασφαλίσουμε την ποιότητα;
Πάντα ένα δείγμα προπαραγωγής πριν από τη μαζική παραγωγή
Πάντα τελική επιθεώρηση πριν από την αποστολή

3. τι μπορείτε να αγοράσετε από μας;
θερμοσίφωνας αντλιών θερμότητας, αντλία θερμότητας αέρας-πηγής, αντλία θερμότητας πισινών, αντλία θερμότητας αναστροφέων, αντλία θερμότητας της EVI

4. γιατί θα έπρεπε να αγοράσετε από μας, όχι από άλλους προμηθευτές;
Το Sunrain είναι απαριθμημένη επιχείρηση με τα μεγαλύτερα και πιό προηγμένα εργοστάσια παντού Κίνα παραγωγής αντλιών θερμότητας. Έχουμε μια πολύ ισχυρή και επαγγελματική ομάδα Ε&Α με περισσότερους από 50 υπαλλήλους. Το Sunrain ξόδεψε πάνω από RMB 6 εκατομμυρίων για να χτίσει τα πιό προηγμένα εργαστήρια.

5. ποιες υπηρεσίες μπορούμε να παρέχουμε;
Αποδεκτοί όροι παράδοσης: ΑΛΥΣΊΔΑ ΡΟΛΟΓΙΟΎ, CFR, CIF, EXW, DDP, DDU
Αποδεκτό νόμισμα πληρωμής: ΔΟΛ ΗΠΑ, ΕΥΡ, JPY, CAD, AUD, HKD, GBP, CNY, CHF
Αποδεκτός τύπος πληρωμής: T/T, L/C, D/P D/A, MoneyGram, πιστωτική κάρτα, Western Union, μετρητά, μεταβίβαση
Γλώσσα προφορική: Αγγλικά, κινεζικά, ισπανικά, πορτογαλικά, γερμανικά, γαλλικά

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Θερμαντική και δροσίζοντας αντλία θερμότητας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2022-2023 sunrainheatpump.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.